kontakt@gustringsel.se
08-583 502 24

Elektriker för privatpersoner

Vi hjälper er privatpersoner med både små och stora jobb. Vi utför alla elarbeten som uppstår i villor och lägenheter, hör gärna av er via mail eller telefon så kan vi svara på era funderingar och ta beställning. De flesta av våra elektriker utgår från Järfälla men vi har även Elektriker som bor och kan utgå från Täby, Vällingby, Upplands-Bro, Solna.

Bostadsrättsföreningar & Samfälligheter

Sitter du i styrelsen för en BRF och står inför investeringar i elprojekt? Gustrings El är din partner i allt från dialog med styrelse och boende till installation av elbilsladdare eller energieffektiv belysning. Vi är stolta över våra långvariga samarbeten med många BRF:er där vi utför elinstallationer i bland annat Järfälla, Hässelby och Väsby.

Industriföretag

Vi har mycket erfarenhet och uppdrag inom industrin. Våra kunder inom tillverkning och produktion ställer höga krav på framförallt kompetens, tillgänglighet och driftsäkerhet. Vi har industrielektriker för löpande service- och underhållsarbete.

Byggentreprenörer

Vi har utfört både totalentreprenader och utförandeentreprenader i exempelvis industrier, sjukvårdsmottagningar, kontorsfastigheter, butiker och skolor.

Data siter & Kritisk verksamhet

Gustrings El har byggt upp långsiktiga samarbeten med flera världsledande företag med verksamhetskritiska anläggningar. Genom kontinuerlig utbildning och praktisk erfarenhet från arbetet i datahallar och hos forskningsbolag, fortsätter vi att utvecklas inom detta specialiserade område. Vi är intresserade av fortsatt utveckling inom området och är öppna för nya samarbeten.

Fastighetsbolag & förvaltare

Beställare hos fastighetsägare och tekniska förvaltare har oftast bra kunskap om vad dom vill beställa, vi kan hjälpa er med utförandet och tillsammans komma fram till den bästa lösningen.

KONTAKTA OSS

Undrar du något?