kontakt@gustringsel.se
08-583 502 24

Elektriker för privatpersoner

Välkommen till Gustrings El AB - Vi litar på att högsta kvalitet på elarbeten och service skapar nöjda, återkommande kunder som rekommenderar oss vidare till vänner och grannar i Järfälla och våra närområden som Vällingby och Sollentuna. Denna tillit har hållit kvar vår el-firma länge i Järfälla, och säkrar vår framtid här. Vi är här för dig, nu och länge till!

  

FAQ - Vanliga Frågor och Svar

Akuta Elarbeten: Behöver du hjälp med strömavbrott idag? Vi prioriterar akuta jobb i Järfälla, Spånga, Upplands Väsby och hela Norra & Västra Stor-Stockholm utan extra kostnad under dagtid.

Småjobb och Installationer:

Utför ni mindre arbeten? Absolut! Oavsett om det är i Kungsängen eller Täby, behandlar vi varje jobb med största omsorg. Vi ser er privatpersoner som en stor gemensam och viktig kund för oss. För snabb service och priser, kontakta oss!

Säkerhets uppdateringar:

Om du bor i en äldre villa i Hässelby eller Vällingby och funderar på att uppgradera till jordade uttag, är det viktigt att känna till fördelarna med en modern installation. Jordade uttag fungerar som det första skyddet mot elchock genom att effektivt leda bort ström till jorden. För kompletterande skydd, installeras jordfelsbrytare, som är livsviktigt för att snabbt bryta strömmen om en olycka uppstår, till exempel om ström tar en fel väg genom en person. Detta har varit standard sedan 1994 för jordade uttag och från år 2000 för jordfelsbrytare.

Fråga: Är ert företag och era elektriker certifierade?

Svar: Absolut, Gustrings Elektriska AB är ett fullt certifierat elinstallations företag. Du kan enkelt kontrollera vår status via Elsäkerhetsverkets 'kolla elföretaget'-tjänst genom att söka på vårt företagsnamn. Alla våra elektriker genomgår regelbundna utbildningar i elsäkerhet och installationsregler för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet på alla jobb vi utför.

Fråga: Var i Stockholm erbjuder ni era tjänster?

Svar: Gustrings El är stolta över att erbjuda snabb och tillförlitlig elektriker service i Norra och Västra Stor-Stockholm. Vårt huvudkontor ligger i Järfälla där vi oftast utgår ifrån men vi har elektriker som bor och kan utgå lokalt i Täby, Sollentuna, Kungsängen, Vällingby, Solna, Bromma och Spånga vilket garanterar korta resvägar och snabb hjälp när du som mest behöver det.

KONTAKTA OSS