kontakt@gustringsel.se
08-583 502 24

GUSTRINGS EL AB

Om oss

Gustrings El är ett familjeföretag i Järfälla som grundades 1961. Företagets kontor ligger i Kallhäll och den lokala marknaden runt Järfälla har alltid varit företagets huvudmarknad men idag jobbar vi även i hela Nordvästra Stockholm.  Vi har valt att fokusera på de delar av Stockholm vi har god kännedom om vilket gör oss mer effektiva samt att vi kan erbjuda både bättre och snabbare service åt våra kunder.


Våra elektriker kommer från Järfälla och känner väl till den lokala marknaden. 

Vi är medlemmar i EIO, Elektriska Installatörsorganisationen, och jobbar enligt EIO Q kvalitetsprogram som ansluter till ISO 14000/9001.

Våra elektriker utför ny- och ombyggnationer, servicearbeten åt företag och privatpersoner, samt större och mindre entreprenader.

Vi följer branschen

Vi är medlemmar i EIO, Elektriska Installatörsorganisationen, och jobbar enligt EIO Q kvalitetsprogram som ansluter till ISO 14000/9001.

Historia I KORTHET

Gustrings El är ett familjeföretag i Järfälla som grundades 1961. Företagets kontor ligger i Kallhäll och den lokala marknaden runt Järfälla har alltid varit företagets huvudmarknad.

1950

ELEKTRIFIERING AV 
LADUGÅRDAR

Huvudarbetsuppgiften för elektrikern Ulf Gustring var att förenkla för lantbrukarna genom att elektrifiera ladugårdar. Transportmedlet under den här tiden var cykel.

1961

GUSTRINGS EL AB

Ulf Gustring startade Gustrings El AB. Första kontoret var hemma i köket på Tennringen 55 i Kallhäll. Första stora kontraktet var med Järfälla kommun 1972. Företaget flyttade sedan till Kopparvägen, vidare till Jättevägen och finns numera på Kaminvägen i egna lokaler.

1958

Sieverts Kabelverk

Familjen Gustring flyttade upp till Stockholm där Ulf fick jobb som el-chef på Sieverts Kabelverk i Sundbyberg.

1991

SONEN TAR ÖVER

Sonen, Richard Gustring tog över företaget och drev det fram till sin pension.

2014

GUSTRINGS BLIR 
MEDARBETARÄGT

Företaget är idag medarbetarägt och drivs av Lucas Kydönholma. Företagets strategi är att erbjuda kundanpassade elinstallationer och reparationer med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt till företag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.